Fiz’el Empire Perfume

KETAHUI RAHSIA,KELEBIHAN DAN
PERBEZAAN PRODUK FIZ’EL PERFUME

KETAHUI RAHSIA ,KELEBIHAN DAN PERBEZAAN FIZ’EL EMPIRE PERFUME

Anda pengguna perfumes? Jika ya, anda mempunyai satu lagi pilihan tambahan yang mampu dimiliki oleh kesemua rakyat Malaysia iaitu FIZ’EL EMPIRE PERFUME.

Kelahiran Fiz’el Empire perfume akan menggegarkan industri perfumes di negara ini kerana wangiannya diperbuat dengan formula yang tersendiri dan tidak mengambil produk-produk antarabangsa yang anda ketahui. dengan wangian yang terbaru dapat menukar citarasa pengguna.Fiz’el empire perfume ia telah menjadi salah satu jenama pilihan oleh rakyat tempatan. Sekiranya anda bukan peminat perfumes, anda harus baca laman ini dengan teliti bagaimana dengan wangian yang terbaru dapat membantu mengharumkan anda setiap masa.

Kepada peminat perfumes atau minyak wangi, anda mungkin tidak mengenali kewujudan Fiz’el Empire perfume. Ia adalah perfume yang paling terbaru yang bakal menjadi kegemaran anda selepas ini. Apakah sebabnya? Mari kita tinjau kelebihan Fiz’el Empire perfume berbanding dengan wangian antarabangsa yang lain.

 

  • Apa yang Membezakan Wangian Fiz’el Perfume dengan Perfume yang Lain?

Di bawah ini merupakan kelebihan Fiz’el Empire Perfume yang kamu akan temui jika dibandingkan dengan perfume-perfume antarabangsa atau jenama yang lain.

  • Tahan Lebih Lama dengan Harga yang Berpatutan

Fiz’el Empire Perfume adalah wangian TERBARU EDP (halal) yang boleh tahan 8-12 jam selepas spray dan wangiannya tersendiri inspirasi dari FIZZBO. Harganya yang tidak terlalu mahal menjadikan ia mampu dimiliki oleh kebanyakan rakyat Malaysia. Malah banyak pengguna mengatakan wangian ini setanding dengan produk-produk jenama terkenal Antarabangsa.

  • Ringan dan Senang Dibawa (termasuk mesra SOLAT)

30 ml sebotol adalah isi kandungannya. Pengguna dapat membawanya ke mana saja yang diingini dan menggunakannya apabila diperlukan (termasuk ketika melancong). Selain itu, pihak Jakim telah mengesahkan alkohol boleh dibawa solat dan alkohol yang digunakan ialah dari ekstrak tumbuhan.

  • Menepati Citarasa & Permintaan Rakyat Malaysia

Ini membuktikan bahawa ia adalah perfumes yang dapat diterima oleh semua lapisan umur & kaum dan produk haruman yang terbaru di negara ini.

  • Khidmat Pelanggan yang Baik

Kami dan syarikat HQ kami sentiasa bersedia membantu anda sekiranya anda menghadapi apa-apa masalah atau kurang faham dengan produk kami. Sistem kerja syarikat yang efektif, memberi jaminan 100% kepuasan kepada anda.

Anda boleh menghubungi kami (whatsapp/SMS/call) di talian +6012-9696970 atau emel: Kami juga akan mengkongsi pengalaman di laman web dan facebook fan pages.

  • Penghantaran yang Cepat dan Efisien

Penghantaran produk adalah cepat ke seluruh Malaysia (termasuk Sarawak dan Sabah) menggunakan servis Poslaju setelah menerima tempahan secara online atau offline. Biasanya bungkusan akan sampai ke tangan anda dalam masa dua hari bekerja.

  • Banyak Testimoni yang Positif

Kami menerima banyak dan macam-macam testimoni yang mengatakan kehebatan minyak wangi ini. Untuk mengetahui lebih lanjut atau baca testimoni tersebut, 

  • 100% Secure & Safe Payment

Sekiranya anda berminat mencuba perfume Fiz’el Empire Perfume, kami amat yakin produk ini tidak akan mengecewakan anda dan anda boleh mendapatkannya secara online atau offline[rujuk cara-cara membuat pembayaran].

Cara offline boleh dibuat melalui mesin ATM di bank-bank tempatan. Untuk penempahan online, laman web ini selamat digunakan dan telah dilengkapi dengan perisian untuk mengelakkan hackers.

AWAS! Produk Tiruan!

Nota: sesiapa yang berminat dengan produk kami sila hubungi +6012-9696970

ANDA TAHU? ATAU ANDA BUAT TAK TAHU?

FIZ’EL KINI BERADA KAWASAN ANDA? YANG MENGENALI FIZ’EL? DAN YANG MENGGUNAKAN PERFUME KAMI.. CUBA KITA LIHAT DIBAWAH INI PERCENTAGE YANG MASIH TIDAK TAHU TENTANG PRODUK FIZ’EL

selangor , kuala lumpur dan putrajaya
27%
perak dan perlis
14%
kedah dan pulau pinang
8%
sabah , sarawak dan brunei
8%
negeri sembilan , melaka dan johor
6%
pahang , kelantan dan terengganu
5%

jika anda ingin menjana pendapatan cara santai dengan kami boleh hubungi atau boleh email kepada kami:-

No handphone : +60129696970 / +60173479153 / +60123135672

Email : fizzismady86@gmail.com (HQ)

website : fizelempireperfume.com

TESTIMONI DARI PENGGUNA

“Sebelum kenal produk fiz’el memang pakai perfume jenama lain. Sebab harga berpatutan. Bila kawan kenalkan, produk fiz’el Sampai rasa,sama je dengan produk yang lain bila dah tahu apa kelebihan wangiannya,kalau x spray sehari. Tak sempurna hidup.yang pasti wangian fiz’el bukan inspired atau rebranding produk.dulu pakai untuk sendiri je dan sy juga menaja pendapatan santai bersama fizel empire perfume. Tq fizel.”
20170721_103103
Pn. Mastura
Pegawai Jabatan Kerajaan
“Saya mencari kelainan wangian perfume, beli yang ori harga mak ai, saya suka bau yang berlainan setiap hari, ikut mood la katakan. Mula cari alternatif lain, try pulak perfume gred AAA, tapi tak memuaskan hati, tak long lasting…bila saya ternampak ada produk baru daripada Fiz’el Emp Perfume yang rasa tak terlalu popular… dan diperkenalkan oleh seorang mak cik..saya mula agak ragu² juga…macam² persoalan timbul, okay ke? Wangi ke? Tahan lama ke? Tapi bila saya start pakai MEMANG TERBAIK,WANGIAN TERBARU, HARGA MM (MAMPU MILIK) dan saya dah tak beli yang ori, harga jauh lebih MURAH….skg saya sndiri percaya dengan wangian Fiz’el Emp Perfume produk yang dikeluarkan oleh anak TEMPATAN.. good job Fiz’el Emp Perfume semoga mengekalkan dan mengeluarkan produk-produk terbaru.. dengan wangian TERSENDIRI..
IMG-20170925-WA0000
Pn. Ann
Pesara airlines/ Pengetua RWA
“kali pertama cuba terus fall in love , first love dengan produk fiz’el perfume , sangat wangi dan sangat mengujakan .. tiap2 hari nak sembur…”
IMG-20170926-WA0001
eidna jaafar
students
saya aishah dari perlis berumur 65tahun.saya mula kenal fiz’el perfume ini daripada cucu saya .
dari situ saya mula tertarik dgn produk ini. mesra solat, saya mula perkenalkan kepada rakan2 surau saya. serba sedikit dapat juga saya menampung pembelanjaan harian saya.. insentif yg diberikan tu sangat memuaskan. terima kasih fiz’el

aishah mohd
pesara

PRODUK KAMI / DAN BAKAL DIKELUARKAN LAGI DENGAN WANGIAN TERSENDIRI…

FIZ’EL KING

FIZ’EL QUEEN

WANGIAN FIZ’EL KING HARUMAN MANLY AND MASQUELINE

WANGIAN FIZ’EL QUEEN HARUMAN SWEETY AND SMOOTH

AKTIVITI – AKTIVITI FIZ’EL EMPIRE PERFUME

IMG-20170730-WA0011
IMG-20170730-WA0007
20170914_154614
IMG-20170721-WA0003

KAMI JUGA MEMBERI KELAS SECARA PERCUMA GROUP TRAINING DALAM KELAS JUGA DAPAT MENGENALI LEBIH DEKAT LAGI DENGAN PENGASAS FIZ’EL EMPIRE PERFUME.

LEBIH MENYAKINKAN LAGI ANDA PENGASAS FIZ’EL EMPIRE PERFUME AKAN MENGAJAR ANDA DENGAN (CALL TO ACTION).CLOSING SALE DENGAN CUSTOMER. 

ANDA ? TAK PERNAH BERNIAGA ONLINE

ANDA ? XTAHU NAK PAMERKAN DIMANA

KAMI AKAN SEDIAKAN 

  • TESTIMONI KEPADA ANDA
  • APLIKASI MEMUDAHKAN KERJA ANDA
  • TESTER
  • INSENTIF YANG MENARIK

Nota: sesiapa yang berminat dengan produk kami sila hubungi    +6012-9696970 / +6017-3479153 / +6012-3135672

HUBUNGI SEKARANG UNTUK MAKLUMAT LANJUT